feature-bg

Nu creem doar aplicatii, oferim colaborare pe termen lung

Toate aplicatiile pe care le-am creat au fost concepute atent si conform cerintelor clientilor nostri dar si sugestilor noastre. Nu oferim doar dezvoltarea aplicatiilor ci oferim si o colaborare pe termen lung. Ne asiguram ca afacerea ta creste cu servciile pe care le oferim exact unde iti doresti.

 • 100%

  Dedicare in fiecare proiect. Nu scriem doar codul, intelegem si produsul.

 • 50+

  Proiecte de succes care au ajutat companiile de a-si atinge obiectivele

 • 100%

  Implicarea clientului la fiecare pas pentru a realiza solutia perfecta

 • Garantam

  Coloborarea pe termen lung de a-ti extinde si imbunatati afacerea

feature

Aplicatie Web si Mobile

Caseplex.ro

Am creat o platforma unica cu tehnologie de ultima generatie pentru vanzari si inchirieri a proprietatilor din toata Romania. Aceasta aplicatia este folosita in prezent de peste 30.000 utilizatori lunar si cu de peste 50.000 de anunturi. Platforma ofera filtre avansate de cautare, dar si cautarea proprietatilor direct pe harta.

feature

Aplicatie Web si Mobile

Autoplex.ro

Am creat o platforma complexa pentru vanzari autoturisme, verificare accidente auto, vanzari piese, asigurari auto si articole. In ziua de asta platforma este foarte activa si in crestere cu peste 100.000 de utilizatori lunar. Aceasta platforma permite utilizatorilor sa creeze cont si sa adauge anunturi. Pentru dealer le este creat si un micro site unde se afla detaliile biroului si anunturile acestuia.

feature

Aplicatie Web si Mobile

Mevone

Am creat platforma de vanzare a produselor unde clientii pot vedea si adauga in cos ce produse doresc. Utilizatorii isi pot crea cont pentru a amplasa comanda, pentru a returna produse si a salva produse favorite. Si sistemul de gestiune al comenzilor si produselor.

...plus multe alte proiecte care sunt in lucru sau nu le putem mentiona din cauza NDA.